HomeEsportsL'atleta tortosí Yassine Ouhdadi medalla de plata al Campionat d'Europa paralímpic d'atletisme

L’atleta tortosí Yassine Ouhdadi medalla de plata al Campionat d’Europa paralímpic d’atletisme

ESPORTS // Bones sensacions per Yassine Ouhdadi prop ja de la seva participació en els Jocs Paralímpics de Tòquio. L’atleta tortosí d’origen marroquí resident al CAR de Sant Cugat, es va penjar la medalla de plata en la prova de fons dels 5000 metres T 13 (deficiència visual), del Campionat d’Europa paralímpic que es disputa a l’estadi Zdzislaw Krzszkowiak de la ciutat polonesa de Bydgoszcz, amb la participació de 700 atletes de 43 països.
Yassine Ouhdadi va finalitzar en segona posició, per darrere d’Aleksandr Kostin en una cursa que va ser bastant ajustada fins al final, entrant l’atleta rus en primera posició amb un temps de 15:00:53, i a continuació Yassine Ouhdadi amb 15:01: 94, a 1:41.

La medalla de bronze va ser per al polonès Lukasz Wietecki, 15:02:41, classificant-se en quarta posició l’atleta espanyol, Cristian Benitez Sánchez, 15:07:29, i a continuació el rus Igor Volkov, 15:12:37, el serbi Darko Marisavlejevic, 16:07:01 i el belga Matthias Boonen, 18:11:52.
Yassine Ouhdadi va assolir el bitllet per competir a Tòquio, després d’aconseguir la medalla de plata al Campionat del Món de Dubai el 2019, amb una excel·lent marca de 14.42.12, que va suposar una nova plusmarca d’Europa.