HomeSense categoriaL'Ebre registra un nou mort en les dades de coronavirus d'este dimarts

L’Ebre registra un nou mort en les dades de coronavirus d’este dimarts

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre registra un nou mort arran de la pandèmia del coronavirus, segons ha informat el Departament de Salut en les dades d’este dimarts. Es tracta d’una víctima en una residència de gent gran, que podria haver tingut o no la malaltia, ja que es tracta d’un cas sospitós. Així doncs, ja són 44 les víctimes del coronavirus a les Terres de l’Ebre, 15 de les quals van ser diagnosticats positivament. La resta de dades d’este dimarts continuen sent les mateixes que fa dos dies: els pacients acumulats com a positius per coronavirus són 325, entre els quals es contemplen els 16 casos confirmats en residències i s’han registrat 127 altes hospitalàries des de l’inici de la pandèmia. 

Xifres a Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.233 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.069 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 149. A més, 1.940 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.256 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.987 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.323 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’estes, 6.740 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.048 a una residència i 783 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies