HomeSense categoriaLes cambres de comerç de Terol i Tortosa reclamen una autovia d’Alcanyís...

Les cambres de comerç de Terol i Tortosa reclamen una autovia d’Alcanyís a Tarragona

La Cambra de Comerç de Tortosa i de la Cambra de Comerç de Terol van reunir a Alcanyís representants municipals i governamentals del Baix Aragó i les Terres de l’Ebre per tornar a reivindicar que l’autovia A-68, que connectarà Saragossa amb la costa per Vinaròs , tingui una sortida per la Terra Alta i la Ribera d’Ebre cap a Tarragona. La proposta és desdoblar l’actual N-420, des de Valdealgorfa fins a la Ribera d’Ebre així com una interconnexió amb l’Eix de l’Ebre (C-12) amb el desdoblament de la C-43, entre Gandesa i Benifallet, al Baix Ebre. Les cambres ja van fer un acte de reivindicació al setembre a Tortosa i li han donat continuïtat amb la trobada al Parador d’Alcanyís aquest dimarts.

A la trobada hi ha participat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l’alcalde d’Alcanyís, Juan Carlos Gracia, el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, presidents i representants del diferents agents socials, alcaldes dels municipis afectats i empresaris de diferents sectors. 

Aquesta reclamació que s’arrossega des de fa dues dècades s’ha reactivat després que a l’estiu es publiqués al BOE la declaració d’impacte ambiental del tram de l’A-68, l’autovia de l’Ebre, entre Fuentes de Ebro i Valdealgorfa. El projecte per connectar-la amb el litoral preveu donar-li continuïtat a través de l’N-232 de Castelló, per Morella i fins a Vinaròs. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies