HomeTerres de l'EbreLes dades territorialitzades del Departament de Salut per coronavirus són per primera...

Les dades territorialitzades del Departament de Salut per coronavirus són per primera vegada iguals d’un dia per l’altre a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Per primera vegada les dades territorialitzades del Departament de Salut d’impacte de la Covid-19 van ser idèntiques d’un dia per a l’altre, de dissabte a diumenge,  a les Terres de l’Ebre. D’aquesta forma es continua amb 325 pacients acumulats confirmats com a positius per coronavirus, per prova PCR i test ràpid, on estan contemplats els 16 positius acumulats en residències, però tots amb la malaltia superada, 127 altes hospitalàries des de l’inici de la pandèmia, i 43 víctimes, dels quals 15 estan confirmats com a defuncions que han donat positiu.

Xifres a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.060 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.066 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 163. A més, 2.166 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.154 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.951 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.280 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.706 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.965 a una residència i 777 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 10

Últimes notícies