HomeTerres de l'EbreLes famílies del Montsià ja poden sol·licitar els ajuts de menjador individual...

Les famílies del Montsià ja poden sol·licitar els ajuts de menjador individual per al curs 2021-2022

MONTSIÀ // Les famílies del Montsià amb infants que cursen educació infantil, de primària, secundària o educació especial ja poden sol·licitar els ajuts per l’assistència a menjadors escolars per al curs 2021-2022. El pressupost màxim que destinarà el Consell Comarcal del Montsià en esta convocatòria serà de 700 mil euros. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el pròxim 30 de juny i s’ha de fer via telemàtica: Sol·licitud als ajuts de menjador escolar.

S’atorgaran ajuts del 70% (amb un màxim de 4,43 € per escolar i dia) o de fins al 100% del cost del menjador a l’alumnat que complisca els requisits establerts (amb un màxim de 6,33 € per escolar i dia). El cost de les subvencions no pot superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació que és qui concedeix estes subvencions. L’objectiu és donar suport als col·lectius en situació de vulnerabilitat i garantir que els infants i joves facen cada dia un àpat de qualitat.

Els ajuts s’atorguen tenint en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar i les situacions específiques que puga acreditar la família i la valoració específica dels serveis socials.
Esta subvenció en cap cas s’entrega a les famílies sinó que és el cost que té el servei de menjador i que en este cas les persones beneficiàries cada cop que assisteixen el tenen bonificat d’acord amb el tipus d’ajut que se’ls ha concedit. 

Els ajuts presentats fins al 30 de juny de 2021 es resoldran abans del 31 d’octubre de 2021, també es preveu que hi haja mínim dos convocatòries més durant el 2021.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 55

Últimes notícies