HomeSense categoriaLes filles de la pintora Dèlia Boix lliuren un dels seus quadres...

Les filles de la pintora Dèlia Boix lliuren un dels seus quadres a la ciutat de Roquetes

ROQUETES // Les filles de la pintora Dèlia Boix, Lidia i Dèlia Andreu, han lliurat al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, acompanyat per la directora de la Biblioteca Mercè Lleixà, Begonya Ferré, un dels quadres de l’obra artística de la seva mare.

Es tracta d’un quadre floral realitzat amb la tècnica del monotip, una tècnica amb la qual Dèlia Boix va conjugar la pintura, el dibuix i l’art gràfic en els darrers anys de la seva etapa artística.

Dèlia Andreu ha explicat que “aquesta donació és motivada pel desig de què la col·lecció pictòrica de Roquetes pugui comptar amb una obra artística de la nostra mare“. També ha volgut agrair públicament que una mostra de l’obra de Dèlia Boix es pogués exposar a principis d’any a la Biblioteca de Roquetes.

Per la seva part el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, també ha agraït a les dues germanes “haver cedit l’exposició de l’obra de la seva mare a la Biblioteca, que malauradament no es va poder gaudir els dies que haguéssim desitjat a causa de la pandèmia de la Covid-192“. Ollé ha proposat a les dues germanes “ amb la mesura de les possibilitats, tornar a exposar novament a Roquetes l’obra de la seva mare durant la pròxima temporada“.

Ollé ha agraït especialment a les dues germanes la donació d’aquest quadre, i ha destacat que “és important que des de les administracions locals es doni a conèixer a la ciutadania la vàlua i obra dels artistes del territori“. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 62

Últimes notícies