HomeSense categoriaReconeixement a l'ajuntament d'Ascó en el marc de la transformació digital

Reconeixement a l’ajuntament d’Ascó en el marc de la transformació digital

ASCÓ // L’Ajuntament d’Ascó ha estat reconegut com a ens capdavanter en la transformació digital en la cinquena edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC.

L’objectiu dels guardons és posar en valor i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Uns reconeixements necessaris per difondre l’excel·lent feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya i aprendre de les millores. 

L’Ajuntament d’Ascó ha estat el primer en la seva categoria (municipis de 1.001 a 5.000 habitants), per la qual cosa “volem agrair al personal de serveis informàtics per la seva implicació i dedicació en la transformació digital de l’Ajuntament i així com a tot el personal, pel seu suport en la  millora continua en la gestió municipal”.

Aquesta iniciativa de l’Administració Oberta de Catalunya és única tant a nivell estatal com internacional, i en el procés s’analitzen 30 indicadors dels governs digitals i oberts, a partir de dades objectivables. Les fonts d’informació són l’anàlisi de les webs de les administracions locals i la informació facilitada pels propis ens locals i proveïdors d’aplicacions que es contrasta. Aquest reconeixement anima l’Ajuntament a continuar treballant en aquesta línia i superar-se de cara l’any vinent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 22

Últimes notícies