HomeMobilitatLes obres de condicionament de la carretera T-342 entre Roquetes i els...

Les obres de condicionament de la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers avancen a bon ritme

La Diputaci贸 de Tarragona continua treballant en les obres de condicionament de la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers. Amb un pressupost total de 4,5 milions d鈥檈uros, les obres milloraran el tra莽at i ampliaran la cal莽ada amb l鈥檕bjectiu de millorar la seguretat i comoditat de tots els usuaris d鈥檃questa via per on circulen cada dia m茅s de 3.200 vehicles. 脡s la via de comunicaci贸 principal per arribar als Reguers, al municipi d鈥橝lfara de Carles i per accedir al Parc Natural dels Ports i al Mont Caro.

Actualment, les obres se centren en l鈥檃mpliaci贸 del pont sobre el barranc de la Vall Cervera als Reguers, una estructura de 15 metres de longitud que passar脿 de 5 a 8 metres d鈥檃mplada per tal de garantir el pas simultani de dos vehicles amb total seguretat. Actualment ja s鈥檋an executat les fonamentacions profundes i s鈥檋an col路locat les prelloses que permetran l鈥檃mpliaci贸; en total, s鈥檋an instal路lat 11.000 kg d鈥檃cer. Es preveu que es pugui obrir al tr脿nsit abans del mes de setembre.

Foto: Cedida

La diputada delegada d鈥橧nfraestructures del Territori de la Diputaci贸 de Tarragona, Iris Castell, n鈥檋a explicat els detalls durant una visita a l鈥檃ctuaci贸 que s鈥檈st脿 fent al pont, acompanyada de l鈥檃lcalde de Tortosa, Jordi Jordan; l鈥檃lcalde pedani dels Reguers, Jos茅 Lu铆s Borr脿s, i el regidor dels Serveis Municipals de l鈥橝juntament de Roquetes, Jordi Allepuz.

La diputada Iris Castell ha destacat la import脿ncia d鈥檃quest projecte, que inclou altres actuacions destacades com dues noves rotondes que ja s鈥檋an executat totalment, tant a la intersecci贸 situades a la sortida de l鈥檈ntramat urb脿 de Roquetes (PK 0+730) com a la que dona acc茅s al Port i Mont Caro (PK 3+800). A m茅s, Amb l鈥檕bjectiu de fomentar l鈥櫭簊 de la bicicleta i augmentar la seguretat de ciclistes i vianants, en tot el tram compr猫s entre la sortida de Roquetes i l鈥檈ntrada al nucli dels Reguers s鈥檈st脿 executant un itinerari ciclable i de vianants. L鈥檕bjectiu 茅s ordenar i pacificar la mobilitat, amb una visi贸 inclusiva de tots els usuaris. A m茅s, s鈥檈stan construint i ampliant les voreres, s鈥檈st脿 millorant el sistema de drenatge i s鈥檈stan renovant diversos serveis.

Foto: Cedida

Les obres de millora preveuen el condicionament de la carretera T-342 entre el final de la travessera urbana de Roquetes i la connexi贸 amb la carretera TV-3422 a l鈥橢MD dels Reguers, al terme municipal de Tortosa, comprenen un tram de 5.760 metres, entre el PK 0+730 i el PK 6+490. Les obres van comen莽ar el febrer del 2023 i es preveu que finalitzin a fins d鈥檃ny.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

22 + = 30

脷ltimes not铆cies