HomeSense categoriaLes sextes jornades del Patrimoni Literari Ebrenc de Tortosa van generar més...

Les sextes jornades del Patrimoni Literari Ebrenc de Tortosa van generar més de 1.800 connexions durant els cinc dies

TORTOSA // La sexta edició de les Jornades de Patromini Literari Ebrenc, que organitza la biblioteca municipal Marcel·lí Domingo de Tortosa, va assolir els 1.834 participants durant els cinc dies de durada. Esta edició es va haver de seguir íntegrament de manera telemàtica, ateses les restriccions vigents durant la primera quinzena de novembre que impedien la presència de públic a l’interior de la biblioteca. En total, les jornades van comptar amb 15 conferències que es van centrar en la temàtica del patrimoni oblidat i la memòria viva. Cadascuna d’estes ponències es va poder seguir per les diferents xarxes socials de la biblioteca Marcel·lí Domingo i es poden seguir veient al canal de Youtube de l’equipament. 

Des de la biblioteca destaquen el fet que, malgrat les dificultats, el seguiment de les conferències ha sigut molt notable gràcies al fet que es poguessen veure a distància. 

 

Premi per l’impuls a la lectura

D’altra banda, este novembre la biblioteca Marcel·lí Domingo ha rebut el premi d’impuls a la lectura María Moliner, que atorga el ministeri d’Educació, Ciència i Esports, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Juan Manuel Sáinz de Vicuña. El reconeixement correspon a la categoria de municipis amb menys de 50.000 habitants, i valora la tasca que aconsegueix el projecte Tumaranké, que ja ha dut la tercera edició al centre. 

Els criteris han valorat la claredat i l’interès de l’activitat per al foment de la lectura entre infants i jóvens, així com les bones pràctiques en la tasca bibliotecària, el foment del llibre per millorar la destresa lingüística, o la planificació i la viabilitat del projecte, entre altres aspectes. El premi comporta una aportació de 2.000 euros per a l’adquisició de llibres per al fons de la biblioteca. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 64

Últimes notícies

-->