HomeSense categoriaLes Terres de l’Ebre es preparen per a una campanya de recollida...

Les Terres de l’Ebre es preparen per a una campanya de recollida de fruita segura

TERRES DE L’EBRE // La campanya de recollida de fruita a les Terres de l’Ebre donarà el tret de sortida, i ho farà de forma més segura vers la pandèmia de la covid-19. Des dels departaments de Salut, Agricultura i Treball i Afers Socials, juntament amb les empreses del sector, s’ha treballat per tal d’elaborar un document de recomanacions d’actuació davant el risc contra la covid-19.

Este document inclou totes les pautes per tal d’efectuar un control preventiu en la campanya de recollida de fruita. A més, des dels diversos departaments s’ha col·laborat amb les diferents empreses del sector per tal de guiar i ajudar en la implementació d’aquestes mesures, també amb l’objectiu de crear un diàleg constant per tal de resoldre dubtes i gestionar casos i situacions que es puguen sobrevenir.

Així, este document gira al voltant de 4 eixos: garantir sempre la màxima seguretat en el treball, siga de camp o en la cadena de producció, garantir un transport segur per tal d’evitar que els moments de trajecte siguen una font de contagi, allotjament segur pels temporers, siguen o no residents durant l’any a les Terres de l’Ebre, i el concepte de municipi segur, vetllant per intensificar i no abaixar la guàrdia amb el compliment de les mesures preventives per part de la població.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, ha volgut destacar que “tot allò que puguem fer per prevenir i tenir clares les mesures implicarà un major èxit en la campanya. Sabem el que funciona, quines són les mesures importants i quins són els moments crítics i hem d’actuar per tal de prevenir-los”.

Per la seua banda, Jesús Gómez, director del Serveis Territorials d’Agricultura ha manifestat que “els diferents sectors agrícoles han mostrat un alt grau d’implicació en el compliment i implementació de les mesures de lluita contra la covid-19, com ja s’ha mostrat a la passada campanya de l’oliva i el cítric, i són conscients que encara cal mantenir alta la vigilància per assegurar un bon funcionament de la campanya”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 21

Últimes notícies