HomeSense categoriaL'escaquista roquetenc Gerard Añó, vuitè al Campionat d'Espanya d'escacs sots-14

L’escaquista roquetenc Gerard Añó, vuitè al Campionat d’Espanya d’escacs sots-14

ROQUETES // Gerard Añó ha ocupat una meritòria octava posició al Campionat d’Espanya d’escacs sots-14, disputat en la població andalusa de Salobreña. El jugador del Peó Vuit de Roquetes, en les nou rondes de què constava la competició, només va perdre en la quinta davant l’asturià Aitor Siscar, en tres va acabar amb empat, davant el gallec Luca Rey, l’andalús Víctor Garcia Fernández, i Arnau Sánchez Aguilar del CE Llinars. Les cinc victòries van ser davant la mallorquina Marta Isabel Antich, els madrilenys, Bharath Karumanithi i Hèctor Martin Ramos, el riojà Rafael Matas i Andrés Iglesias de Cantàbria.

El títol de campió va ser per Diego Vergara d’Astúries amb un total de 7,5 punts de 9 possibles. El català Roger Bernardó López ha finalitzat subcampió empatat a 7 punts amb el jugador valencià Diego Macías Pino, en tercera posició. Aramí Lobo Pereira de Catalunya s’ha proclamat campiona femenina, amb 6,5 punts, els mateixos que ha sumat Gerard Añó, i el quint classificat, l’andalús Ciro Revaliente.