HomeCulturaL'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el primer trimestre...

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el primer trimestre del 2021 una vintena de cursos monogràfics i especialitzats

TORTOSA // L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el primer trimestre del 2021 una vintena de cursos monogràfics i especialitzats. Es tracta d’una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial i online i que ofereix propostes molt diverses que van des de la conservació de metalls fins al curs de ràdio cos i escriptura, passant per la il·lustració o el dibuix. A banda dels cursos impartits per l’equip docent del centre (que es repeteixen cada trimestre) també s’oferiran un total de 13 cursos a càrrec de professionals externs. El centre està preparat per impartir tota la seva oferta formativa amb les màximes mesures d’higiene i distància davant la COVID-19.

El període de matrícula s’obrirà l’11 de gener. Als nous alumnes de l’escola se’ls atendrà amb cita prèvia (hauran de trucar al 977 44 41 63 o enviar un mail a l’adreça eadtortosa@dipta.cat) Els alumnes que ja hagin cursat anteriorment algun monogràfic i/o cicle podran formalitzar la matrícula des de casa (via telefònica o correu electrònic).

Especialització i professionalització

El passat mes de setembre l’Escola d’Art de Tortosa va encetar el curs 2020-2021 amb l’ampliació de la seva oferta formativa a nivell d’especialització i professionalització. Aquest segon trimestre del curs el centre impartirà més d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació, a més del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Modelisme i Matriceria Ceràmica, impulsat conjuntament amb l’Institut de l’Ebre des de l’any 2019. D’altra banda, l’Escola té previst iniciar, a partir del mes de febrer, un programa gratuït de xerrades i de formació que es durà a terme els dimarts a les 19 h sota el títol: “Dimarts oberts”.

El programa de l’Escola d’Art de Tortosa per al curs 2020-21 s’emmiralla en la cultura visual actual i ofereix un ampli ventall de monogràfics teòrics i pràctics de belles arts, arts visuals i digitals, conservació i restauració i cultura, que responen a inquietuds, necessitats i motivacions del present. Les propostes formatives tenen diferents durades i formats presencials, semi-presencials i online.

Un centre de referència a la demarcació

Amb més de 65 anys d’història, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d’art cultural a la demarcació. El centre es dirigeix a un públic plural: alumnat, docents, artistes, professionals de l’art, cultura i el patrimoni, indústria cultural, ajuntaments i entitats amb inquietuds per aprendre i per fomentar la crítica i la innovació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 3

Últimes notícies

-->