HomeCulturaL'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa programa concerts...

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa programa concerts gratuïts a través del nou cicle “D’hivern a primavera

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa estrena una nova activitat musical oberta al públic.

El cicle de concerts “D’hivern a primavera” omplirà el Patronat Obrer de Tortosa de música amb concerts gratuïts, oberts al públic. Professors, exalumnes i formacions de renom participaran en aquest cicle, que s’inicia el 14 de març i finalitza l’1 de juny.

El concert del Trio Romàntic, format per les professores del centre Anna Enfedaque (violí), Anna Sanz (trompa) i Clara Llop (piano), donarà el tret de sortida al cicle el dijous, 14 de març a les 20 hores. El 25 d’abril a la mateixa hora Hesperid Ensemble oferirà un concert de música antiga: novohispana dels segles XVII i XVIII, amb la participació d’Andrea Alvarado (violí), Alberto Gómez (violoncel), Pier Serrano (traverso) i Saray Almazán (traverso). La següent cita serà el 2 de maig a les 20 hores, amb l’actuació de D.C. senza repetizione: un grup format pels professors: Jordi Bonilla (oboè), i Paula Martí (piano) i l’exalumne Albert Lopeandia (oboè). El dia 9 de maig a les 19 hores serà el torn del recital de piano a càrrec dels Pianistes de L’ESMUC Ainhoa Zugaza, Adrià Barazón i José Antonio Tolosa. El dijous 23 de maig a les 19 hores Neus Plana i Maria Camahort DUO, guitarra, flauta i percussió corporal oferiran un concert a la mateixa sala d’actes del Patronat Obrer de Tortosa.

El concert de cloenda tindrà lloc al Pati del Palau Oriol de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, el dissabte 1 de juny a les 12h, amb David Matheu (viola), professor del centre, com a protagonista amb Viola a solo.

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa programa tradicionalment concerts gratuïts per completar la formació dels seus alumnes i apropar la música a tota la ciutadania.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies