HomeCulturaL’espectacle audiovisual ‘Layla’ d’Hemiòlia arriba a Roquetes

L’espectacle audiovisual ‘Layla’ d’Hemiòlia arriba a Roquetes

CULTURA // El duet Hemiòlia, format per Jordi Bonilla, a l’oboè, i Paula Martí, al piano, aproparan l’espectacle audiovisual Layla, un viatge d’esperança al pati de les Escoles Mestre Marcel·lí Domingo, el pròxim dissabte 26 de juny, a les 23 hores. Layla és una xiqueta africana que veient que no té altra sortida decidix iniciar un viatge d’esperança a la recerca d’un món millor. 

Amb la música de Manuel de Falla com a protagonista, els músics submergiran els assistents en una lectura poètica de la migració forçada des de les zones més empobrides econòmicament del planeta cap a d’altres amb més recursos, combinant la música de cambra amb sons electrònics d’actualitat sincronitzats al detall amb la projecció d’imatges i vídeos. 

Com serà el món que trobarà Layla és justament el que reivindica l’espectacle. Tant Bonilla com Martí volen transmetre el procés emocional que comporta fugir d’una societat amb pobresa econòmica per a arribar a una altra on la pobresa es traduïx en una manca de valors, també hi ha guerres, contaminació ambiental, destrucció, odi, entre d’altres. 

Hemiòlia és una paraula tècnica musical que fa referència a la substitució de dos unitats mètriques ternàries per tres de binàries. Este grup de cambra va nàixer arran de la motivació d’ambdós músics per a endinsar-se en el repertori cambrístic i gaudir de fer música.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 16

Últimes notícies