HomeCultura'L'Espill' de Mario Pons guardonat amb el 'Best Experimental' al festival internacional...

‘L’Espill’ de Mario Pons guardonat amb el ‘Best Experimental’ al festival internacional d’Amsterdam

El film documental ‘L’Espill’ del cineasta ampollero Mario Pons, ha estat guardonada amb el premi ‘Best Experimental’ al festival Around International Flim Festivals (ARFF) d’Amsterdam. Estos premis tenen nombrosos membres de la xarxa i de la junta de Netflix, Amazon Prime, Disney Plus i plataformes associades. Totes les edicions internacionals de l’ARFF són els qualificadors oficials de la llista de premis IMDb.

Este reconeixement s’uneix a la selecció de ‘l’Espill’ a la IX edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromès de València. En els darrers mesos, ‘l’Espill’ de Mario Pons ha estat seleccionada en la categoria de llargmetratge documental al Lisboa Indie Film Festival (LISBIFF) 2023, al Hollywood Verge Films Awards 2023, al European Cinematography Awards (ECA) 2023, al Liber Films International Festival d’Atenes 2023, al 35è Festival de Cinema de Girona 2023, al Five Continents International Film Festival de Veneçuela i al Buenos Aires International Film Festival d’Argentina 2022.

‘L’espill’ inaugura la pantalla gran del 35è Girona Internacional Film festival

Després d’aconseguir el guardó a Amsterdam, ‘l’Espill’ inaugurarà el pròxim dimarts la pantalla gran del 35é Girona International Film Festival. El llargmetratge documental és projectarà a l’Auditori Josep Irla el dimarts 7 de novembre a les 18.00 hores i comptarà amb la presència al festival del productor i director de la pel·lícula, en Mario Pons Múria.

El Festival ha seleccionat 200 propostes de més seixanta cinc països en les categories: d’Animació, experimental, documental, videoclip, series web, curtmetratges, llargmetratges de ficció, FICGLB, talent Jove i talent Mexicà.

El Festival de Cinema de Girona alterna les projeccions presencials de les obres més detacades, amb la seu del festival on line. És el tercer cop que una obra de Mario Pons és seleccionada a la secció oficial competitiva del pel Festival Internacional de Cinema de Girona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies