HomeSalutL’exdelegat del Govern diu que està convençut que esfarà un nou hospital...

L’exdelegat del Govern diu que està convençut que esfarà un nou hospital per a les Terres de l’Ebre, a Tortosa

L’exdelegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, de Junts per Catalunya, ha donat per fet que la Generalitat apostarà per la construcció d’un nou hospital per a les Terres de l’Ebre i que l’equipament s’ha d’aixecar a Tortosa.

Considera que igualment es faran obres necessàries per a millorar l’actual hospital Verge de la Cinta, però reformulant a la baixa el projecte d’ampliació pel qual havia apostat Salut quan estava en mans d’ERC. “No podem renunciar de cap de les maneres, tal com diu el doctor Nin [l’actual director dels Serveis Territorials de Salut], a un nou hospital”, ha afirmat Pallarès durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

Pallarès ha afirmat que el nou enfocament respon al punt de vista i l’experiència de Joan Nin, nomenat a proposta de Junts i que abans de ser director territorial de Salut va treballar a les urgències de l’hospital de Tortosa.

“Ara s’han acabat els estudis tècnics [sobre l’ampliació] i comença una nova etapa. No hem de renunciar a les necessitats del dia a dia, però no podem renunciar, de cap de les maneres, a fer un nou hospital”, insistix Pallarès, que en cap cas s’havia mullat tant públicament en la seua etapa de delegat, amb la republicana Mar Lleixà de directora territorial de Salut.

En qualsevol cas, l’exdelegat ha defensat que el nou hospital, que fa 15 anys es va projectar estèrilment a la Farinera, podria estar enllestit en menys de 15 anys, i que ha de fer-se a Tortosa: “Si es fa un nou hospital, i jo soc dels convençuts que es farà un nou hospital, crec que s’ha de fer a Tortosa, evidentment”. Pallarès ha demanat que no s’obren debats paral·lels amb l’oferiment de terrenys en altres poblacions del territori.

L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, havia obert la porta a oferir terrenys de la capital del Montsià per a albergar el futur hospital de referència del territori, cosa també simptomàtica que Esquerra assumix que el Govern acabarà renunciant al projecte d’ampliació actual

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 76 = 81

Últimes notícies

-->