HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catL’èxit col·lectiu del gran recapte

L’èxit col·lectiu del gran recapte

Una vegada més ho hem fet possible, tones i tones d’aliments arribaran a les famílies que més ho necessiten gràcies al Gran Recapte d’Aliments, una de les principals accions de solidaritat col·lectiva.

El Gran Recapte és una campanya que va néixer modestament, de la mà del Banc dels Aliments, ara fa 14 anys. Es va dur a terme en un grupet de supermercats, i en un parell d’anys ja s’havia estès a pràcticament tot Catalunya. I això va ser possible gràcies a molta gent, però principalment gràcies a la ciutadania. La població va avalar aquesta campanya de recollida massiva d’aliments com una de les millors formes per posar el plat a taula de les famílies que més ho necessiten. I ara, 14 anys després, la campanya ha tornat a ser un èxit.

Des del Banc dels Aliments no podem fer més que agrair a tothom qui ho ha fet possible. Gràcies a aquells que han fet el seu donatiu, des d’aquells que han aportat un litre de llet fins a aquells que han donat un carro sencer. I, també, a aquells que, per motius diversos, no han pogut fer la seua donació, però que han contribuït en la campanya.

Gràcies al voluntariat, en especial als més de 500 voluntaris que han participat en la recollida a les Terres de l’Ebre, agrupats en entitats o a títol particular. I, també, un agraïment majúscul als diferents equips de coordinació de la recollida a cada municipi, que regalen hores i hores perquè el Gran Recapte sigui un èxit a tots els punts de Catalunya.
Gràcies, també, als mitjans de comunicació, als mercats municipals, als comerços del territori… Gràcies a tots aquells que d’una forma o altra heu fet possible l’èxit de la recollida!

Des del Banc dels Aliments estem molt satisfets perquè, després de moltes hores de preparació i molts entrebancs s’estima que el Gran Recapte superarà els resultats de l’any passat. Satisfacció perquè un cop més, les Terres de l’Ebre han demostrat la seua solidaritat.

Els darrers anys hem pogut veure com el treball constant i coordinat de les entitats socials, les empreses i les institucions dona els seus fruits, i és que quan sumem esforços, multipliquem resultats. Cal continuar treballant en aquesta línia, amb l’ajuda de tots, perquè algun dia el Banc dels Aliments ja no sigui necessari.
Felicitem-nos tots plegats per l’èxit d’aquest Gran Recapte d’Aliments, però tinguem ben present que encara hi haurà més ocasions per tornar a demostrar la nostra solidaritat. Una vegada més, gràcies!

Oscar Ologaray
Oscar Ologaray
portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 90

Últimes notícies