HomeEsportsFutbolL'expulsió matinera del visitant Noguera aplana el camí per a l'Ampolla que...

L’expulsió matinera del visitant Noguera aplana el camí per a l’Ampolla que fa bona la dita (3-0)

El debut de Pasquale Casà a la banqueta de l’Ampolla va acabar sent fructífer per al club que presideix Llatzer Brú, que finalment feien bona la dita d’entrenador nou, victòria assegurada, tot i trobar-se a un Remolins-Bítem que fins al moment de l’expulsió del central Noguera va quallar un inici de partit on generava les millors ocasions buscant revertir la dinàmica negativa en la qual s’han vist immersos, acumulant la tercera derrota seguida de la temporada.

Les primeres aproximacions amb onze contra onze, van ser per als de Bítem. Arran de la sortida d’un córner en el qual Toni Ondozábal va sorprendre buscant el gol olímpic, Aitor va refusar de punys sobre la mateixa línia de gol, caent-li el refús a peus de Tortajada sobre el punt de penal des d’on rematava de volea topant a les cames d’un defensor quan ho tenia tot a favor per marcar el primer gol del partit. El porter ampollero estava providencial pocs minuts més tard, quan en una centrada d’Aleix Chavarria des de l’esquerra al segon pal la rematava de cap Balada i salvava el gol amb una aturada providencial.

Llavors en dos minuts de marge dues accions defensives on Noguera primer feia una falta clara sobre Enric Salas davant mateix de la banqueta visitant, que li costava la targeta groga. I dos minuts més tard, en una pèrdua en atac del Remolins els ampolleros muntaven la contra on Carles topava amb el central visitant sobre la línia de mitjos, fent-li una pantalla, que li costava l’expulsió quan només s’havien disputat 22 minuts. A partir d’aquí va poder estirar línies el conjunt ampollero que va gaudir d’una primera aproximació clara quan Enric filtrava la passada per a Carles que entrava pel lateral de l’àrea i etzibava una rematada creuada a la qual responia Reolit amb una gran aturada. S’incrementava la presència ofensiva del conjunt de Pasquale Casà i tenien una nova oportunitat en la centrada de Ruibal des del lateral de l’àrea dret al segon pal on un actiu Enric Salas guanyava l’esquena i rematava de cap topant amb l’encert del porter visitant. En un ràpid contracop conduït per Toni Ondozábal li donava la passada per a Balada que després d’entrar pel vèrtex dret de l’àrea rematava a porta estavellant la pilota sobre les cames de Perelló, rebotant-li de forma involuntària la pilota a les mans, reclamant un possible penal els visitants. Amb aquesta acció s’enfilava camí dels vestidors amb l’empat inicial de 0-0 inamobible.

Als pocs minuts de la represa l’Ampolla donava mostres de l’assetjament constant en que es convertiria la segona meitat. Ruibal gaudia d’una arribada pel lateral dret de l’àrea que repelia de punys el porter Aleix Reolid. Pocs minuts després era Rabassó qui provava fortuna des de l’exterior de l’àrea però la rematada massa centrada la controlava bé el porter visitant. Rabassó tornava a provar fortuna en el llençament d’una falta a la frontal però Reolid ben col·locat refusava de punys a córner. La rèplica visitant també arribava a pilota aturada quan un servei de falta lateral de Tortajada s’estavellava contra la part exterior de la red de la porta d’Aitor. Tot fins al minut 77′ quan l’àrbitre va considerar una falta (que s’havia comés per Badre clarament fora de l’àrea sobre la entrada d’Enric Salas a l’àrea) la va convertir en la pena màxima tot i les protestes visitants. El mateix jugador local objecte de l’acció s’encarregava de trencar l’empat. Amb el partit trencat els ampolleros van ser letals als contracops i Gerard, que rebia un passada per la dreta, connectava una rematada creuada que significava el segon gol quan restaven tan sols tres minuts per a la finalització del xoc. Encara hi hauria temps per a completar la sentència quan el mateix Gerard recollint un mal refús defensiu a la corona de l’àrea, dictava el resultat definitiu i un pèl excessiu pel vist sobre el terreny de joc, però que no obstant li dóna la segona victòria de la temporada a casa als roig-i-negres.

La propera jornada:

L’Ampolla visitarà el municipal Josep Otero davant el líder de la competició el Tortosa, intentant sumar la seva primera victòria a domicili del que va de temporada. Serà en el partit que tancarà la propera jornada a partir de les 17 hores del diumenge amb arbitratge del col·legiat tarragoní Alejandro Sospedra Roca, assistit a les bandes per Adrià Salvat Bonet i Emmanuel Vlasceanu. El Remolins-Bítem per la seua part intentarà trencar la mala dinàmica per la qual atravessa rebent al seu estadi diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarde a l’Amposta. Partit que serà dirigit per Enric Mensa Morant de Tarragona, alineat per Eduardo Chico Fernández i Marc Vives Pagès.