HomeEsportsL'Handbol Amposta Lagrama només va poder cobrir l'expedient a Sagunt

L’Handbol Amposta Lagrama només va poder cobrir l’expedient a Sagunt

El CH Amposta va tenir molt poques opcions davant el millor equip amb diferència de la lliga, que amb tots els partits guanyats, en aquesta vint primera jornada, s’ha assegurat matemàticament la disputa del play-off d’ascens a falta encara de set per la finalització de la lliga regular.

El Morvedre va ser des de l’inici superior, davant un conjunt ampostí, on les seues jugadores van sortir poc endollades, patint algunes pèrdues de pilota que el Morvedre va aprofitar per a marcar al contraatac i prendre distàncies en el marcador.

La defensa tampoc va ser agressiva i amb la falta d’idees ofensives, propiciant un clar 15-8, que va assenyalar el marcador al descans a favor del conjunt saguntí. A la segona meitat es va produir una notable millora en El joc ampostí tant en atac com en defensa. Només la falta d’encert en els tirs des dels sis metres, els va privar d’ajustar més el marcador i recuperar les possibilitats de puntuar.