HomeEsportsL'Handbol Amposta-Lagrama surt amb una clara derrota (28-19) de la visita a...

L’Handbol Amposta-Lagrama surt amb una clara derrota (28-19) de la visita a Mataró

AMPOSTA // L’equip ampostí no va poder puntuar davant un dels conjunts més potents del grup, en un altre partit on després d’un esperançador primer període, va perdre totes les seves opcions després del descans.

La primera part va començar amb mínimes avantatges locals i molta igualtat, incloent-hi alguns empats al marcador. Després de la igualada a cinc es va produir un parcial 4-0, per a les jugadores del Maresme, que els va permetre portar la iniciativa i arribar a la mitja part amb una renda favorable de tres gols (12-9).

Es va mantenir l’equilibri de forces en la segona limitada, però després del 12-10, l’Amposta va entrar en una fase de desconcert, que va aprofitar el Joventut Mataró per aconseguir un altre parcial de 4-0, provocant el temps mort de Sasa Jovic. No hi va haver reacció, es van mantenir les diferències, augmentant-les en el tram final de partit.

Van jugar per part ampostina: Marta Gálvez y Lazaro; Ripoll (1), Vila (2), Haro (2), Gemma Gálvez (2), Cristina Tortajada, Yélamo (2), Bertomeu (1), Guerrero (3), Judit Tortajada (2), Gasca, Laia Hernández, Graciani (4).