HomeEsportsL'Handbol Amposta supera al Mislata i surt de la zona conflictiva de...

L’Handbol Amposta supera al Mislata i surt de la zona conflictiva de la classificació

ESPORTS // L’Amposta segueix en dinàmica molt positiva, i el triomf davant el Mislata valencià, en partit pendent de la quinzena jornada, li permet sortir de la zona conflictiva de la taula.

Les ampostines van tenir moltes dificultats en els primers compassos de partit per superar la defensa molt oberta del seu rival, i al minut 9 amb 3-6, Mateu Castellà es va veure obligat a sol·licitar el primer temps mort. La mesura ha produït efecte, i les locals amb una bona defensa 6-0 i la seguretat de la portera Marta Gàlvez, van ser remuntant fins a endossar al seu rival un parcial 4-0, per posar-se al marcador, ampliant diferències per arribar a la mitja part amb una bona renda de tres gols, amb les valencianes aconseguint tan sols tres gols en els últims 15 minuts, tot i el temps mort del tècnic valencià Ximo Fillol.

A la segona meitat ha seguit augmentant la diferència ampostina fins a una renda de sis gols (20-14), que ha provocat un altre temps mort visitant. El conjunt local no ha baixat la seva intensitat i ha gestionat i fins i tot augmentat el seu avantatge per acabar vencent amb solvència amb l’argentina Turnes molt efectiva en els llançaments. Han jugat per part ampostina: Marta Gálvez i Lazaro; Vila (4), Sara Alonso, Zoe Turnes (9), Gemma Gálvez (4), Cristina Tortajada, Yélamo, Guerrero (4), Ferre, Gasca, De Uriarte (5), Sáez, Viñas (1), Laia Hernández, Graciani (3).