HomeEducacióL'Institut de Flix el primer centre de la Ribera d'Ebre en aconseguir...

L’Institut de Flix el primer centre de la Ribera d’Ebre en aconseguir el certificat de qualitat i millora a l’Educació.

En el marc de la XVII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, el departament d’Educació va atorgar a l’Institut de Flix el diploma que l’acredita com a centre de qualitat i millora, per la seva perseverança en reforma el sistema educatiu.

L’Institut de Flix és el quart centre educatiu de les Terres de l’Ebre i el primer de la Ribera d’Ebre a aconseguir aquesta certificació ISO 900, de Qualitat i Millora Contínua.

D’aquesta manera, es referma l’esforç que fan els centres educatius, per implementar models de gestió eficients per aconseguir els millors resultats possibles i una satisfacció més gran per part d’alumnes, famílies, professorat, empreses i institucions.

La directora de l’Institut de Flix, Mar Carranza, juntament amb el cap d’Estudis de Formació Professional, Jordi Bladé, i Maite Ferré, coordinadora de Qualitat del centre van rebre el diploma de part del director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments Joan Lluís Espinós, i el subdirector general de Programes i Projectes, José A. Andrés Villena al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 44

Últimes notícies