HomeCulturaL'institut Dertosa lliura els guardons de la 2a edició dels premis Paco...

L’institut Dertosa lliura els guardons de la 2a edició dels premis Paco Sorolla

TORTOSA // L’institut Dertosa ha lliurat els premis Paco Sorolla destintats als treballs de recerca en l’àmbit social-humanístic-artístic i científic-tecnològic, així com el premi al millor cartell que servirà per il·lustrar la nova convocatòria. Els guardonats d’este any han estat per Laia Gabriel Comas en la categoria científic-tecnològica pel seu treball de recerca “El silenci més ensordidor. Tinnitus, un lladre de silencis”, Maria Castellà Fàbregues en la categoria social-humanística amb “La mirada femenina en Música de cambra de Rosa Regàs” i Marc Blanch Saladié amb la categoria cartells. Els alumnes han comptat durant la realització dels treballs de l’acompanyament i guiat dels tutors Laia Blanc, Francisco de Pedro i Neus Llatje.

En la convocatòria hi participa l’Ajuntament de Tortosa i el Mercat Municipal de la ciutat on el professor del Dertosa Paco Sorolla havia estat vinculat pel seu negoci familiar de bacallaneria. El suport de l’àmbit comercial, familiar i docent, han donat peu a esta convocatòria que porta el seu nom.

Els premis reconeixen treballs de gran qualitat on es posa en valor la recerca en els temes escollits pel mateix alumnat a l’hora de plantejar els treballs, els quals són avaluats per docents especialistes en els àmbits que s’hi tracten. Així mateix, esdevenen un homenatge al docent i home de mercat, Paco Sorolla, un referent per al món educatiu, empresarial i també esportiu de les nostres terres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies