HomePolíticaLluís Agut (UPTA), nou president del Consell Comarcal de la Terra Alta

Lluís Agut (UPTA), nou president del Consell Comarcal de la Terra Alta

Aquest migdia s’ha constituït el nou equip de govern del Consell Comarcal de la Terra Alta per a la legislatura 2023-2027. Lluís Agut, de la UPTA, ha accedit al càrrec de president de l’ens comarcal que, després de l’acord signat amb ERC i Movem, ostentarà durant els primers dos anys d’aquesta legislatura.

Treballarem per la comarca, sobretot pel benestar social, el turisme i la sanitat, ja que tenim un dèficit molt important de metges als pobles petits, cosa que complica l’assistència a la gent gran. Tot i que aquests darrers quatre anys s’ha treballat molt bé en tots els àmbits que afecten els nostres pobles, volem millorar alguns aspectes. La Terra Alta és una comarca amb molta gent gran i volem contribuir a millorar la seva qualitat de vida. Però també volem treballar per la gent jove, perquè es pugui establir a la comarca i no marxi fora”, ha explicat Agut sobre els objectius d’aquesta legislatura.

Agut ha recordat que, el del Consell Comarcal de la Terra Alta, és un govern de progrés que vol el millor per a tots els terraltins i terraltines.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies