HomeSense categoriaLluís Soler, president de l'Associació Catalana de Municipis: "Només des de...

Lluís Soler, president de l’Associació Catalana de Municipis: “Només des de la responsabilitat individual podem fer front a una crisi col·lectiva”

El president de l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM) i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha reivindicat el manifest fet públic per les diferents associacions municipalistes catalanes com la voluntat per transmetre un missatge d’unitat i reivindicació del món local davant de la pandèmia global. Lluís Soler ha manifestat que “només des de la responsabilitat individual podem fer front a una crisi col·lectiva”. Per aquest motiu, Soler hi ha apel·lat a un confinament efectiu i a què les administracions “reforcen el nostre sistema sanitari, atorguen noves eines a les administracions locals i faciliten mesures per ajudar a les famílies i per reactivar l’economia productiva del nostre país”.

El Manifest #Aturemelcovid19, del que ja es va fer ressò el nostre diari digital, s’ha fet arribar a tots els ens locals de Catalunya amb la voluntat d’alçar la veu del municipalisme català davant de la pandèmia global, i treballar de forma unitària per superar la crisi sanitària i econòmica global. Al mateix temps, s’anima als ens locals que compartisquen la seua adhesió al manifest a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #Aturemelcovid19. Amb l’ACM també signen el comunicat la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació de Micropobles de Catalunya (AMC). En aquest vídeo Lluís Soler insisteix en el confinament efectiu i estricte.

Vídeo

 

Redaccio R.M
Redaccio R.M
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

76 + = 84

Últimes notícies