HomeSocietatLo Sindicat i Burger King signen un conveni de col·laboració per al...

Lo Sindicat i Burger King signen un conveni de col·laboració per al procés de selecció de l’equip del nou establiment d’Amposta

Lo Sindicat i Burger King signen un conveni de col·laboració segons el qual Lo Sindicat donarà suport a l’empresa en la selecció de la plantilla del nou establiment que obrirà portes a finals de juny a Amposta. Així, des de l’àrea del Sindicat es fa difusió de l’oferta de feina a través de la Borsa de Treball i les xarxes socials, es farà una preselecció de candidats inscrits a la borsa per aquestes ofertes i es donarà suport en el procés de selecció de les persones. Per contra, l’empresa té el compromís de prioritzar la contractació de persones del municipi.

L’obertura d’un nou establiment com el Burger King és només una mostra del dinamisme que viu la nostra ciutat“, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, que posa en valor la tasca que es fa precisament des de Lo Sindicat i l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació per ajudar a totes aquelles empreses que es volen implantar o es volen expandir a Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

37 + = 47

Últimes notícies