HomeCulturaL'obra 'El balcó invers', del tortosí Dionis Escorsa, guanya la Biennal d'Art...

L’obra ‘El balcó invers’, del tortosí Dionis Escorsa, guanya la Biennal d’Art Diputació de Tarragona

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ha acollit el lliurament de premis de la Biennal d’Art Diputació de Tarragona 2021 i la inauguració de l’exposició de l’obra guanyadora de l’artista Dionis Escorsa O’Callaghan “el balcó invers” .

També s’han exposat les dos que han obtingut accèssit de Maria García Ruiz i Fermín Jiménez Landa i de les deu finalistes d’Eduard Comelles Allué, Ángela Cuadra Casas, Borja Santomé Rodríguez, Pau Magrané Figuera, Ariadna Parreu Alberich, Svantje Busshoff, Anna Jornet Puig, Olga Olivera Tabeni, Gerard Boyer Ballesteros i Matteo Guidi.

Totes es podran visitar fins al pròxim 16 de gener.

El visitant hi pot contemplar les propostes artístiques fruit de la reformulació d’este històric certamen, que ha fusionat els premis de pintura i escultura en un de sol per tal d’adaptar-se a les noves tendències creatives.

Enguany, s’ha atorgat un guardó de 6.000 euros per a l’obra guanyadora i dos accèssits de 3.000 euros. A més, s’ha dotat amb 600 euros els deu treballs seleccionats per a l’exposició.

La unificació dels premis respon a un canvi de paradigma artístic observat en els darrers anys. Per això, s’han admès obres de qualsevol estil que s’emmarque dins del concepte actual de les arts visuals, independentment de la seua disciplina i sense la necessitat d’atendre a cap classificació prèvia, amb l’objectiu d’afavorir l’interès i la complicitat dels autors i les autores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies