HomePolíticaLuz des de Tortosa demana el vot pel PDeCAT a qui pensi...

Luz des de Tortosa demana el vot pel PDeCAT a qui pensi que el Govern no ha ajudat el sector comercial

TORTOSA // El PDeCAT ha sortit al carrer per fer palesa la falta de suport del Govern de la Generalitat amb el sector comercial. Des de Tortosa, acompanyat per l’alcaldessa Meritxell Roigé i altres membres de la candidatura, el candidat ebrenc del PDeCAT, Carles Luz, ha volgut denunciar que “el govern de Junts i ERC no ha estat a l’alçada”.

L’alcalde de Gandesa ha recordat que “els ajuntaments hem fet el que estava a les nostres mans per ajudar els comerços que la Generalitat ha tancat”, però ha afegit que “qui obliga a tancar és qui ha d’ajudar, el Govern no hauria de delegar la responsabilitat als ajuntaments, que no tenim competències ni recursos”. En aquesta línia, Luz ha explicat que el PDeCAT proposa ajuts directes de 2.500€ al mes per aquells sectors que han hagut d’aturar la seua activitat i impulsar els “bons Catalunya”, vals de descompte per comprar al comerç de proximitat.

Luz ha volgut posar de manifest que “El PDeCAT som qui millor recolzarem el comerç des del Parlament. Ens avalen les mesures dutes a terme a Tortosa, Deltebre i Gandesa, amb ajuts directes i iniciatives per fomentar el comerç de proximitat”. Per això el candidat ha reivindicat que “el PDeCAT volem extrapolar aquesta bona gestió a la Generalitat”.

Una altra de les peticions de Luz i ha estat un desconfinament diferenciat per territoris, atenent no només a les dades sanitàries sinó també a les demogràfiques. Luz ha destacat que “no es poden aplicar les mateixes mesures arreu del país” i ha reclamat “que el confinament no sigui comarcal sinó que englobi la regió sanitària de les Terres de l’Ebre”.

El candidat ha acabat fent una crida a reflexionar i destinar el vot per recuperar el prestigi i el bon govern que Catalunya mereix. “Si heu pensat que el govern no us representa, si heu pensat que es prenen les decisions des de Barcelona i sense escoltar el territori, heu de votar el PDeCAT. Si t’ho penses, PDeCAT”, ha tancat Luz.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies