HomePolíticaMaite Guallar i Pere Genaró es sumen a la llista de Movem...

Maite Guallar i Pere Genaró es sumen a la llista de Movem Tortosa

Movem Tortosa, va descobrint els noms de la llista de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Els últims noms que han fet públic han estat el pediatra Pere Genaró, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre així com membre de Marea Blanca i Maite Guallar activista de la protectora d’animals, ARCA.

Pere Genaró, conegut pediatra a la capital del Baix Ebre, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre així com membre de Marea Blanca al nostre territori i molt conegut entre l’àmbit sanitari de la ciutat, destaca pel seu activisme en defensar una sanitat pública de qualitat, transparent i allunyada de la corrupció i per denunciar “les retallades que encara avui dia continuen vigents amb l’actual govern de PdCat i ERC per molt que intentin fer veure que no” segons ha indicat. A més a més, Genaró ha destacat que “hem de saber transformar Tortosa en una ciutat saludable, oberta a tothom, que sigui capaç d’augmentar i crear unes condicions de vida millor per a tots els ciutadans i ciutadanes”.

Jordi Jordan, alcaldable de la formació progressita, s’ha mostrat molt “satisfet en el suport que Genaró està donant a Movem Tortosa perquè necessitem persones actives i amb ganes de treballar com ell per fer de Tortosa una ciutat millor també en l’àmbit de la salut després de veure irregularitats en els nostres hospitals i d’haver-nos quedat sense la construcció d’un nou hospital a la ciutat». En aquest sentit, Jordan ha assegurat que a part de Genaró, en breu donarà a conèixer el suport d’altres persones vinculades en el món sanitari que també recolzen el projecte de Movem Tortosa per dinamitzar i rellançar la ciutat.

Per l’altre costat han presentat a Maite Guallar, s’integrarà  a la llista de Jordan perquè “Movem Tortosa ens va donar suport a tot hora , en uns moments difícils ,tenint una sensibilitat per la nostra tasca i reivindicacions, que vull agrair públicament, en nom meu i de molts animalistes”. Maite Guallar, és diplomada en magisteri  per l’Escola Oficial de Magisteri de Tarragona, però principalment es declara defensora dels drets dels animals, havent participat en diverses ponències i esborranys per a proposicions de lleis de  les protectores d’animals. Guallar ha manifestat que “sabem que  en Movem Tortosa podem aconseguir el canvi que la nostra ciutat Tortosa necessita i mereix després de tants anys amb els mateixos al capdavant de l’Ajuntament” .

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa , ha agraït el suport de Guallar i ha manifestat “haurem  de treballar perquè ARCA. pugui tornar a estar present a Tortosa garantint que cap animal de companyia passi perill per culpa de pèrdua o abandó , i farem  complir rigorosament l’actual legislació”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 33

Últimes notícies