HomeSense categoriaManel de la Vega confirma la seva condició plena de senador

Manel de la Vega confirma la seva condició plena de senador

TERRES DE L’EBRE //  Manel de la Vega, Lorena González i Antoni Poveda han confirmat, esta tarde, a l’inici de la sessió plenària de la Cambra Alta, la seva condició de senadors.

Els parlamentaris catalans arriben a la Cambra Alta a proposta del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en representació de la Comunitat Autònoma de Catalunya i després d’haver estat designats pel parlament català el passat 13 de maig.

Els nous parlamentaris han estat anomenats, un a un, per la presidenta de la Cambra, Pilar Llop, i, com és preceptiu, davant un exemplar de la Constitució, han promès i jurat acatar-la. Una vegada complert este tràmit, els senadors catalans han pres possessió dels seus escons en les bancades que en l’hemicicle ocupa el Grup Socialista.

Manel de la Vega, l’únic dels nous senadors que repeteix en relació amb les anteriors eleccions autonòmiques, és llicenciat en psicologia i psicopedagogia. Professor d’universitat i d’institut. Ha estat regidor de l’Ajuntament tarragoní de Tortosa (2015 a 2019). Secretari adjunt de Política Municipal de l’Executiva Nacional del PSC. Secretari de Comunicació de la Unió d’UGT de les Terres de l’Ebre. Des de 2017, és primer secretari del PSC als Terres de l’Ebre.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 50

Últimes notícies