HomePolíticaMar Lleixà s'estrena com a nova directora territorial d'Igualtat i Feminismes

Mar Lleixà s’estrena com a nova directora territorial d’Igualtat i Feminismes

Mar Lleixà, fins ara directora dels serveis territorials de Salut de les Terres de l’Ebre, s’ha estrenat com a nova directora territorial d’Igualtat i Feminisme al primer Consell de Direcció de l’Administració Territorial  presidit pel nou delegat Albert Salvadó. La trobada ha servit per constatar que són tres els únics representants de l’anterior legislatura que es mantenen en els mateixos Serveis Territorials, si bé nova nomenclatura: Lídia Pino al Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori; Montserrat Perelló al d’Educació i Jesus Gómez al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. les noves incorporacions presentades són. Joan Nin a Salut, en substitució de Mar Lleixà, que ara ocupa la Direcció Territorial d’Igualtat i Feminismes; Miquel Alonso com a director territorial d’Interior, enlloc de Joan Juan, que passa a la Direcció Territorial de Justícia, en substitució de Montserrat Ingla. També s’han incorporat a les seves noves direccions Felip Monclús, al capdavant de Drets Socials, substituïnt Màrius Pont; Adam Tomàs a Empresa i Treball enlloc de Mercè Miralles; Victòria Almuni als Serveis Territorials de Cultura, en substitució de Ferran Bladé, i el director de l’IDECE, Xavier Pallarés.

D’altra banda, cal destacar que el desplegament total del Govern a les Terres de l’Ebre no està complert i les properes setmanes es nomenaran els representants territorials de la Presidència, d’Economia, de Joventut i d’Esports.

En aquesta primera reunió del Consell el delegat del Govern ha aprofitat per “agrair públicament a les persones que durant aquests darrers anys han encapçalat els diversos departaments a l’Ebre per l’excel·lent feina feta, la dedicació i la implicació pel desenvolupament econòmic i social de les nostres comarques, i agrair-los la voluntat de servei demostrada, especialment aquest darrer any i mig immersos en plena crisi sanitària, social i econòmica provocada per la pandèmia per la Covid19“. Al mateix temps, Albert Salvadó ha donat la benvinguda als nous directors i directores territorials que s’han incorporat ja al capdavant dels diversos Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies