HomeEsportsMedalla de plata de Meritxell Benito, Adelina Dabarán i Andrea Sabou al...

Medalla de plata de Meritxell Benito, Adelina Dabarán i Andrea Sabou al Campionat de Catalunya sub-23 d’atletisme

ESPORTS // Meritxell Benito, Adelina Dabarán i Andrea Florina Sabou, es van penjar la medalla de plata al Campionat de Catalunya sub-23, que tornava dos anys després a disputar-se a Tarragona, amb més de 350 atletes competint a l’Estadi de Camp Clar Natàlia Rodriguez.

En la prova de salt de perxa, lL’atleta d’Ulldecona Meritxell Benito (Alcampo Scorpio 71), amb 3,65, lluny dels seus millors registres, va finalitzar per darrere de Laia Tomás (CA Laietania), que es va imposar amb un millor salt de 3,75.

En els 800 metres, l’altra atleta d’Ulldecona, Adelina Dabaran (FC Barcelona), va ocupar la segona  posició amb un temps de 2:17:46, en una prova dominada per Naima Ait Alibou (CA Igualada), amb 2:13:50.

Andrea Florina Sabou (AA Catalunya), en llargada va realitzar un millor salt de 5,84, només superat per la seua companya d’equip Clara Gabaldón amb 5,91.

També van disputar la final, Marina Freixa (AA Catalunya), amb la quarta posició, en els 1500 metres, 4:50:27 i Simona Georgieva Stanceva (CA Ascó), va ser quinta en els 800 metres, 2:25:06 i sexta  en els 1.500, 5:06:76.