HomeEducacióMedicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Enginyeria Matemàtica i Física tenen les notes...

Medicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Enginyeria Matemàtica i Física tenen les notes de tall més altes a la URV

Medicina, el doble grau en Bioquímica i Biologia Molecular i en Biotecnologia i el grau en Enginyeria Matemàtica i Física tornen a ser els ensenyaments amb la nota de tall més alta – per sobre de 12- per accedir a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

S’han preinscrit 4.174 estudiants a la universitat per al pròxim curs 2022-23. És una xifra superior a la del curs anterior quan es van assignar 3.879. Així, la demanda per estudiar a la URV torna a repuntar i ha augmentat en un 7,6%. També hi ha més estudiants que han sol·licitat estudiar a la URV en alguna de les seves preferències (27.402 en total), que suposen 16 punts percentuals més que l’any passat.

A partir d’este divendres i fins al dia 20 de juliol, els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Els dies 27 i 28 de juliol es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències.

Pel que fa als estudis que s’han sol·licitat majoritàriament en primera preferència a la URV continuen sent de l’àmbit de la salut. En concret, Medicina – que també és un dels deu ensenyaments més sol·licitats a Catalunya. Psicologia i Infermeria al campus Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 23

Últimes notícies