HomeSocietatMel Muria participa al Gastronomic Forum Barcelona amb els caramels de mel

Mel Muria participa al Gastronomic Forum Barcelona amb els caramels de mel

Mel Muria ha participat en el Gastronomic Forum Barcelona, celebrat del 18 al 20 d’octubre al recinte firal de Montjuïc a Barcelona, amb les seues marques i gammes més ecològiques.

Més de 16.300 visitants professionals han passat pel Gastronomic Forum Barcelona que esta edició ha centrat el seu focus en l’alimentació sostenible i la innovació. El certamen ha comptat amb aliments de qualitat de quasi 300 empreses i amb presentacions i showcookings de més de 100 ponents, 60 cuiners i 46 estrelles Michelin, entre elles Rafel Muria, el xef de la mel.

Mel Muria ha sorprès als visitants amb la seua nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable de la marca Muria BIO.

Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (llimona, eucaliptus, pròpolis i gingebre) que no contenen cap estabilitzant, que estan elaborats amb productes totalment naturals, i que ha estat nominada a Producte més Innovador en els Premis InnoForum

El packaging del nou producte i els embolcalls dels caramels de Muria Bio són totalment revolucionaris, ja que segueixen un model d’Economia Circular i es descomponen al final de la seua vida útil per tornar a la natura. El material de l’embalatge es desintegra en 3 mesos i és completament biodegradable en 6 mesos i el material de l’embolcall es desintegra entre 6 i 8 setmanes.

Muria BIO treballa per assolir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes perquè siguen fàcilment reutilitzables i no deixar residus en el planeta i també està substituint el plàstic de les seues etiquetes, convertint-les en compostables.

 

Mel La Paquita

Mel Muria també ha participat en el Gastronomic Forum Barcelona amb La Paquita, una gamma de mel artesanal composta per cinc varietats de mel convencional, cinc d’ecològiques i cinc en format específic per al Canal Horeca (Farigola, Eucaliptus, Taronger, Mil Flors i Romaní).

La col·lecció també compta amb paquets individuals de bresca de mel i pots de pol·len fresc, de fàcil manipulació i conservació en cuines d’hotels restaurants.

Un dels productes que ha despertat més curiositat d’esta marca entre els professionals és el seu ‘expositor de bresca de mel’, destinat al Canal Horeca.

Un producte creat i dissenyat per oferir mel artesanal, sense cap classe de manipulació, als comensals d’esmorzars bufet d’hotels i restaurants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 73

Últimes notícies