HomeSocietatMés de 100 voluntaris de CaixaBank participen en una caminada solidària a...

Més de 100 voluntaris de CaixaBank participen en una caminada solidària a Tortosa

CaixaBank, en el marc del ‘Mes Social’, ha organitzat una jornada de voluntariat a Tortosa, on més de 100 voluntaris han acompanyat a beneficiaris de Càritas, Creu Roja, Casa d’Acollida, Associació contra el Càncer, Associació Alzheimer i Associació de Famílies Ucraïneses. La trobada ha comptat amb la presència d’usuaris d’aquestes entitats, que han gaudit d’una jornada de convivència i activitat física a l’aire lliure.

Durant la jornada, els voluntaris han recorregut diverses zones de Tortosa, sortint del Palau Firal de Remolins, passant per la catedral, el call jueu i acabant a la universitat. L’objectiu de la caminada solidària ha estat fomentar la inclusió social i promoure hàbits saludables entre els usuaris de les entitats, ja que durant el recorregut per aquestes zones emblemàtiques del municipi, els participants han tingut l’oportunitat de gaudir de la natura i compartir experiències amb els voluntaris. Aquesta activitat s’ha dut a terme també a d’altres set territoris de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, en les que hi han participat més de mil voluntaris.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives, que reflecteixin el compromís de l’entitat amb la solidaritat i la inclusió. Gonzàlez, ha remarcat que “amb aquesta caminada, volem aportar el nostre granet de sorra per crear una societat més justa i cohesionada, alhora que fomentem un estil de vida saludable”.

El ‘Mes Social’ de CaixaBank és una iniciativa que vol acostar i fomentar la pràctica del voluntariat entre els treballadors de l’entitat i els seus familiars, clients i la societat en general. El propòsit de la iniciativa és permetre que els ciutadans participin activament en el voluntariat i experimentin en primera persona els beneficis de l’acció solidària. La inscripció al ‘Mes Social’ està oberta perquè qualsevol interessat pugui participar en aquest programa solidari registrant-se alweb del Voluntariat CaixaBank.

Voluntariat CaixaBank

Voluntariat CaixaBank es constitueix com una de les majors iniciatives de voluntariat a Espanya i el seu propòsit és acostar la pràctica d’accions solidàries a tota la ciutadania. Amb una trajectòria de 19 anys, l’associació està formada per empleats i extreballadors del Grup CaixaBank i de la Fundació “la Caixa”, així com amics, familiars, clients de CaixaBank i totes aquelles persones que vulguin participar en activitats solidàries.

En l’últim any, gràcies al treball conjunt amb més de 2.200 entitats socials i fruit de la implicació de més de 17.200 voluntaris, el programa de Voluntariat CaixaBank ha ajudat a més de 372.000 persones vulnerables en tota Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l’educació, la digitalització, l’acompanyament a persones vulnerables i el medi ambient, entre altres.

El foment del voluntariat corporatiu és una de les línies d’actuació de CaixaBank. Per a l’entitat, aquesta és una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l’activitat financera, ofereix serveis i solucions per a entitats socials i persones en risc de vulnerabilitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 25

Últimes notícies