HomeSocietatMés de 150 propostes passen a la fase de validació dels Pressupostos...

Més de 150 propostes passen a la fase de validació dels Pressupostos Participatius d’Amposta

El passat 30 de juliol acabava la fase de presentació de propostes del procés dels Pressupostos Participatius Tu fas Amposta!, a través del qual la ciutadania d’Amposta escollirà quatre propostes per invertir 200.000 euros del pressupost del 2022. Des del 10 de juny fins al 30 de juliol es van presentar 153 propostes diferents tant en línia com de forma presencial als punts de votació o a les sessions participatives.

D’aquestes, la majoria es van presentar de forma individual, mentre que una quinzena es van fer arribar a través d’entitats. Pel que fa a les temàtiques, la majoria formen part de diverses àrees, alhora que destaquen les corresponents a obres, espais verds, medi ambient i governació. La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, celebrava l’èxit de participació d’aquesta edició: “Hem superat amb escreixos les anteriors edicions pel que fa a propostes presentades, per això animem a la ciutadania a què, a partir de l’11 de novembre, també s’anime a votar quina proposta volen per al seu barri”.

Durant l’agost i setembre, la comissió tècnica, integrada per les persones tècniques responsables de cada àrea temàtica sobre la qual s’han fet propostes, s’encarregarà de revisar les iniciatives i validar la seua viabilitat tècnica i econòmica. Posteriorment, es farà públic l’informe de viabilitat de les propostes i durant l’octubre es donaran a conèixer les que passen a votació.

Enguany, el període de votació serà de l’11 de novembre a l’11 de desembre. De nou, totes les persones de més de 16 anys residents a Amposta podran escollir tant de forma presencial com telemàtica les propostes a executar. Un cop escollides i publicades les quatre guanyadores, es constituirà una comissió de seguiment dels diferents projectes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 19

Últimes notícies