HomeEsportsMés de 700 joves participen en el programa 'En dansa'

Més de 700 joves participen en el programa ‘En dansa’

El passat mes d’abril va donar el tret de sortida el programa “En Dansa“, projecte innovador de l’Escola de Dansa Jacqueline Biosca amb el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Amposta i el departament d’educació.

Aquest programa ha nascut amb motiu de la commemoració del día internacional de la dansa, tal com explicava la gestora artística Beatriu Daniel del programa Explicadansa: “Gràcies a aquesta iniciativa s’està expandint la dansa a les Terres de l’Ebre”.

Dins al programa “En dansa” es van realitzar diverses activitats. La primera va ser el 19 d’abril amb una conferència al Museu anomenada “El ballet del gran teatre del Liceu”, amb Tomàs Manyosa del Licex Ballet.

La setmana del 22 al 26 d’abril es van realitzar unes classes de dansa als diferents centres educatius d’Amposta, dirigits a l’alumnat d’infantil i Primària, del Miquel Granell, Consol Ferrer, Sagrat Cor i Ramon Berenguer IV.

El diumenge 28 d’abril es va celebrar el Dia Internacional de la dansa amb tots els alumnes de l’escola.

El 29 i 30 d’abril, hi van haver conferències ballades i tallers de dansa amb Toni Jodar d’Explica Dansa, dirigits als alumnes d’ESO i Batxillerat, del Sagrat Cor, IES Ramon Berenguer IV, Institut de Tecnificació.

El 12 de maig, es va realitzar la Masterclass amb el coreògraf i ballarí Albert Garrell ,amb més d’un centenar de ballarins

I com a cloenda d’aquest programa “EN DANSA“, és va dur a terme la 2º mostra d’escoles autoritzades (reconegudes pel departament d’educació) de dansa de Tarragona on van participar les següents escoles:

● Escola de dansa Adagi de Valls
● Artemis dansa de Tarragona
● Escola de dansa i arts escèniques Artis de Reus
● Escola de dansa centre de lectura de Reus
● Escola de dansa Estudi Giselle de Cambrils
● Escola de dansa de Montbrió del Camp
● Escola de dansa Jacqueline Biosca d’Amposta

Cal tenir en compte que al llarg de totes aquestes activitats del programa, han estat entre 700 i 800 els participants que han participat.

La inspectora d’educació Dolors Queralt a l’acte de cloenda va donar l’agraïment a totes les entitats que hi van col.laborar, participants e impulsant aquesta nova iniciativa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 23

Últimes notícies