HomeEducacióMés de 750 alumnes estudiaran algun dels graus universitaris al Campus Terres...

Més de 750 alumnes estudiaran algun dels graus universitaris al Campus Terres de l’Ebre

Torna progressivament la normalitat i la presencialitat als campus universitaris. A l’espera de tancar-se el període de matriculacions, el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili manté unes xifres similars a la d’anys anteriors. Així, doncs, de moment, ja hi ha 757 estudiants -el curs passat, 784- que han escollit algun dels graus universitaris -d’Educació Infantil, d’Educació Primària, el doble grau d’Infantil i Primària, el d’Administració i Direcció d’Empresa (ADE), el d’Infermeria, i el doble grau que s’estrena enguany d’ADE i Màrqueting- que poden cursar-se al campus situat a Tortosa.

El grau d’Infermeria continua sent un dels més demanats del territori, amb més de 300 matriculats, seguit pel d’Educació Primària, amb 178. Este inici de curs continuen vigents algunes mesures preventives implantades l’any passat, així com n’hi ha de noves per tal d’incrementar la seguretat en el retorn a les aules.

En este sentit, el protocol marca que en les classes teòriques, no es pot superar el 70% d’ocupació global simultània de les aules; les pràctiques i els exàmens seran presencials i és obligatori portar mascareta a les instal·lacions. A més, es recomana el 100% de presencialitat per als alumnes de primer i segon curs, i que es vaja reduint progressivament en els cursos següents per a acomplir este requeriment global del 70% d’ocupació.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

48 + = 50

Últimes notícies