HomeCulturaMike Stern reactiva les actuacions internacionals de luxe a Mostra de Jazz...

Mike Stern reactiva les actuacions internacionals de luxe a Mostra de Jazz a Tortosa

Un dels elements que mostren l’embranzida postpandèmica de la Mostra de Jazz a Tortosa és la presència, novament, d’artistes nord-americans a la Mostra. Durant els últims vint anys, per Tortosa han passat algunes de les figures internacionals més destacades del jazz, com Chick Corea, Chucho Valdés, Michel CamiloYellow Jackets o Paquito D’Rivera, entre molts altres.

Durant els dos últims anys, les limitacions per a viatjar entre països havien fet que les gires internacionals quedessen reduïdes de manera dràstica i que la presència d’artistes d’altres parts del planeta no fos possible. Ara, però, la Mostra recupera el format mundial amb un concert que, a més a més, esdevé un luxe, ja que fa coincidir a l’escenari cinc grans mestres dels seus instruments.

Com a primer cap visible hi ha el guitarrista Mike Stern, intèrpret que ja ha xafat en alguna ocasió anterior l’escenari del Felip Pedrell durant la Mostra. Al seu costat, quatre músics d’un nivell més que destacat: el saxofonista Bob Franceschini, compositor i arranjador de molts músics, com ara Ruben Blades; el bateria Dennis Chambers, considerat un dels més ràpids mundialment; la guitarrista Leni Sternqualificada com una de les 50 guitarristes femenines més sensacionals de tots els temps; i el baixista i contrabaixista danèsChris Minh Doky, que també ha passat per la Mostra de Jazz de Tortosa.

Este quintet d’asos farà sonar els temes de l’últim treball sonor de Mike Stern, anomenat Eleven, a més de repassar altres composicions del guitarrista nord-americà, el pròxim dia 5 de juliol al voltant de les 22.30 hores al Teatre Auditori Felip Pedrell.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 6 = 10

Últimes notícies