HomeInfraestructuresMilloren el ferm de la Via Verda al voltant de l'estació de...

Milloren el ferm de la Via Verda al voltant de l’estació de Xerta

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat aquesta setmana els treballs de reparació del ferm del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán al tram situat entorn de l’estació de Xerta. Concretament, s’actuarà sobre una zona de 1.400 metres lineals de traçat i la previsió és que les obres s’acaben d’executar a final de setmana.

Pel que fa al cost d’aquesta actuació, que ha estat adjudicada a l’empresa Contregisa, és d’uns 20.000 euros i està subvencionada per la Diputació de Tarragona“És necessària l’adequació i manteniment dels diferents trams de la Via Verda que ja fa anys que estan habilitats per garantir la seguretat dels usuaris”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha recordat l’aposta del govern comarcal pel cicloturisme.

L’arranjament del ferm del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán no fa necessari restringir la circulació per la via mentre s’executen els treballs de manteniment, tot i que es demana als usuaris de la via que hi transiten amb precaució.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 57

Últimes notícies