HomePolíticaMònica Sales es compromet a acompanyar el sector turístic per reforçar la...

Mònica Sales es compromet a acompanyar el sector turístic per reforçar la marca de la Costa Daurada

La cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya, Mònica Sales, ha explicat que treballaran per consolidar Catalunya i les comarques de la nostra demarcació com la principal destinació de la Mediterrània, apostant per una estratègia de desenvolupament responsable i sostenible, basada en una gestió eficient dels recursos de què disposem, especialment de l’aigua, i aplicant polítiques que afavoreixin la descongestió de zones saturades, la desestacionalització i la diversificació de marques i productes.

La nostra és una proposta de valor sostenible i competitiva que prioritzi la qualitat, i la innovació, amb llocs de treball adequadament retribuïts, i en convivència respectuosa amb la ciutadania i l’entorn. En aquest sentit, projectes com el Hard Rock són una oportunitat per continuar potenciant el sector turístic de la Costa Daurada, però de manera especial per atraure aquell turisme de congressos, convencions, centres de negocis, oci, cultural i compres”, ha explicat Sales.

La candidatura impulsarà una llei de turisme i també un pla territorial de turisme que promogui el desenvolupable responsable i sostenible. Pel que fa a l’ordenament dels habitatges d’ús turístic, Sales ha demanat que es faci amb el consens dels municipis afectats i el sector: “les lleis i els reglaments s’han de fer pensant en la singularitat del país i no com si tot fos Barcelona”.

Sales també aposta per millorar la competitivitat de les nostres comarques com a destinació turística i del propi sector, prestant especial atenció en el foment del turisme que promouen els ajuntaments. I ha afegit que “cal potenciar l’activitat de l’aeroport de Reus i l’arribada de creuers al Port de Tarragona”.

Ha conclòs que “es tracta d’ordenar, modernitzar i adaptar el sector turístic del nostre país a la nova realitat, fent-lo més sostenible i resilient, per continuar sent un model d’èxit i de referència internacional”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 40

Últimes notícies