HomeCulturaMónNatura Delta de l’Ebre reobre amb noves propostes de visita

MónNatura Delta de l’Ebre reobre amb noves propostes de visita

DELTA DE L’EBRE // Món Sant BenetMónNatura Pirineus i MónNatura Delta de l’Ebre, equipaments gestionats per la Fundació Catalunya La Pedrera, han reobert avui amb noves propostes de visites pensades per al públic local interessat en conèixer el patrimoni natural i cultural de Catalunya. La Pedrera-Casa Milà, equipament també de la Fundació, va reobrir el passat dimecres amb una bona acollida per part del públic.   

Coincidint amb la reobertura dels equipaments, s’ha celebrat una roda de premsa telemàtica on els responsables de les noves visites de cada equipament han pogut explicar-ne els detalls, que tenen factors en comú: activitats per a públic català i majoritàriament a l’aire lliure, i tast de producte local.   

La  reobertura s’ha fet prenent les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. Així, s’han previst la majoria de les activitats a l’aire lliure, també s’ha reduït l’aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s’han instal·lat mampares de separació als espais interiors. També es pren la temperatura a tot el personal i els visitants i és obligatori l’ús de mascaretes, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic, i s’ha incrementat la freqüència de neteja de tots els espais.

MónNatura Deltade l’Ebre 

L’observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites a MónNatura Delta de l’Ebre, amb especial atenció per al públic familiar. I amb la reobertura s’hi afegeixen la música en directe i visites teatralitzades amb tastet de producte local.   

Món Sant Benet 

Amb la reobertura, les visites a Món Sant Benet inclouen novetats per fer-les encara més atractives per al públic local, tant per a les famílies com per a adults. Noves experiències vinculades als productes del territori, com tastos de vins de la comarca o de productes de temporada. El monestir medieval de Sant Benet també ofereix una visita nocturna que culmina amb una copa de cava en un entorn únic carregat d’història.   

Pensant amb el públic familiar, també s’ofereixen tallers per acostar a la canalla a la diversitat natural de la zona, a l’art o als productes de la terra.   

MónNatura Pirineus  

El centre del Pallars Sobirà ofereix la possibilitat de conèixer la fauna dels Pirineus, d’observar les galàxies, i també de gaudir de l’entorn dels Pirineus amb propostes lúdiques que reconnecten amb la natura i el benestar després del confinament.     

La Pedrera: més recorregut visitable  

La Pedrera va reobrir el dia 15 de juliol amb una nova proposta d’activitats pensades per a públic local ampliant el recorregut i amb noves experiències a l’obra mestra d’Antoni Gaudí. Ja es poden conèixer  espais que fins ara no es visitaven com la planta subterrània, la façana posterior que dona al pati interior d’illa o un corredor que connecta les portes de diferents habitatges. També es pot fer un taller de trencadís o prendre un copa de cava al terrat amb les millors vistes de la ciutat. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies