HomePolíticaMontserrat Llambrich, Joan Juan i Miguel Alonso, nous directors territorials d’Economia, Interior...

Montserrat Llambrich, Joan Juan i Miguel Alonso, nous directors territorials d’Economia, Interior i Territori

Arran de la remodelació del Govern iniciada després de la sortida de l’Executiu de Junts per Catalunya i la reestructuració dels diferents departaments, l’1 de gener de 2023 s’han incorporat els nous directors dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda, Interior i Territori.

Montserrat Llambrich Margalef, directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda

Nascuda a l’Ametlla de Mar. És graduada en Dret i diplomada en Turisme. Amb formació en administració hotelera, informació i comercialització turístiques i agències de viatges. Compta amb 28 d’anys d’experiència professional en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme, tant es l’esfera pública com la privada.

Els últims 13 anys ha estat vinculada a l’administració de la Generalitat i la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. Del 2019 fins al març del 2021, ha estat tècnica superior jurídica del Departament de Treball a Barcelona i, del març del 2021 fins a l’actualitat, tècnica superior del Departament de Justícia. Al 2022, ha accedit mitjançant oposició a l’escala tècnica superior de la Generalitat de Catalunya.

Joan Juan Aixa, director dels Serveis Territorials d’Interior

Nascut a l’Ampolla. És llicenciat en Dret, per la Universitat de Barcelona (UB). Té el Títol d’Especialista Universitari en Gestió i Administració Local, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Fins a l’actualitat, i des del juliol del 2021, ha estat el director dels Serveis Territorials de Justícia a les Terres de l’Ebre.

Entre el gener del 2016 i el juliol del 2021, va ser el director dels Serveis Territorial d’Interior a les Terres de l’Ebre i, entre el 2011 i el gener del 2016, dels Serveis Territorials de Justícia a les Terres de l’Ebre. Entre els anys 2006 i 2011 va ser el Cap del Servei Territorial del Joc i d’Espectacles a les Terres de l’Ebre. Funcionari del cos superior d’administració general de la Generalitat de Catalunya als departaments d’Interior i Presidència, entre els anys 2001 i 2006.

Des del 2009 és formador de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya en Dret Administratiu.

Miguel Alonso Cruelles, director dels Serveis Territorials de Territori

Nascut a la Ràpita. És Llicenciat en Geografia per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Té el Diploma en estudis avançats de planificació territorial i desenvolupament regional, especialitat en urbanisme, per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en gestió i auditoria ambiental, especialitat en anàlisi de risc per la Universitat de Cadis.

Fins a l’actualitat, i des del juliol del 2021, ha estat el director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre. En l’àmbit professional, suma 20 anys d’experiència professional en diferents vessants: la planificació territorial i el desenvolupament regional a l’urbanisme, l’avaluació ambiental de plans i programes o l’impacte dels projectes d’infraestructura al medi. En major mesura, la gestió de les emergències, com a analista del risc, ha estat el seu focus recent d’especialització, a més de les polítiques públiques de seguretat.

L’any 2008 accedeix mitjançant oposició a l’escala tècnica superior de la categoria especial de la Generalitat de Catalunya. Del 2009 al 2021, responsable de Protecció Civil a les Terres de l’Ebre. Del 2005 al 2009 va ser tècnic superior a l’Oficina Territorial d’Avaluació Ambiental, dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Terres de l’Ebre.

Ha estat professor associat de la Universitat Rovira i Virgili durant 5 anys i actualment és formador de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Ha rebut diverses felicitacions i reconeixements públics, tant de forma individual com al treball col·lectiu, al capdavant de situacions de risc viscudes al territori, com els atemptats a Barcelona i Cambrils a l’agost de 2017 o la gestió de l’emergència de l’accident de trànsit de Freginals al març de 2016.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies