HomeCulturaTortosa programa teatre a 6 euros per a menors de 25 anys...

Tortosa programa teatre a 6 euros per a menors de 25 anys i amb abonaments generals amb un 40% de descompte

La temporada de gener a juny del teatre auditori Felip Pedrell permetrà, un any més, poder veure a Tortosa espectacles de primer nivell en l’escena actual al conjunt del país. La programació mescla obres de molta qualitat i intèrprets amb una trajectòria contrastada amb altres propostes de més petit format, obres adreçades a un públic familiar, projeccions audiovisuals o espectacles de música o de dansa, entre d’altres.

El detall concret de la programació el donarà a conèixer este dimarts el tinent d’alcalde de Cultura, Ximo Martorell, i es podrà consultar a la web del teatre Felip Pedrell. El que ja es coneix són els preus de les entrades, que es mantenen sense canvis respecte a les temporades anteriors: oscil·laran entre els 15 i els 25 euros, en funció de cada representació. També es mantenen a 6 euros les entrades per als espectadors de menys de 25 anys. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, remarca que, d’esta manera, l’Ajuntament de Tortosa manté l’aposta per tal d’afavorir que la ciutadania més jove puga accedir als espectacles del teatre auditori Felip Pedrell i fomentar així la cultura entre les noves generacions d’espectadors.

Les facilitats també s’estenen a la resta de públic general: una vegada més s’han habilitat tres tipus d’abonaments, que ofereixen destacats descomptes en cas que es compressen les entrades de manera individual. El primer abonament, l’A9, permetrà l’accés als nou espectacles principals de la temporada. Té un cost de 93 euros i representa un descompte del 40%. L’abonament A5 inclou l’accés a cinc obres, i té un cost de 66,50 euros, mentre que l’abonament A3 permetrà l’accés a tres espectacles, amb un preu de 40 euros.

L’alcaldessa ha destacat que estos descomptes suposen una bona opció per a aquelles persones que assisteixen habitualment a la temporada cultural de Tortosa: “són un regal interessant a tindre en compte, ara que ens trobem en dates assenyalades. Per tant, què millor que regalar cultura“, ha apuntat Meritxell Roigé.

Tots estos preus han quedat aprovats este dilluns durant la sessió ordinària de gener del ple municipal. El ple també ha debatut dos mocions presentades pels grups municipals de l’oposició, presentades per Movem. D’estes, una, en relació a actuacions de millora al call jueu, ha quedat aprovada mentre que l’altra, per obrir una línia d’ajudes antiinflació, no ha comptat amb els vots suficients.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 19

Últimes notícies