HomeSense categoriaMor als 36 anys Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors del celler...

Mor als 36 anys Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors del celler Casa Mariol de Batea, víctima del coronavirus

Miquel Àngel Vaquer, amb 36 anys, ha mort este dilluns a Reus a conseqüència del coronavirus. Juntament amb els seus germans, Vaquer va ser un dels impulsors del celler familiar Casa Mariol situat a Batea, l’any 2007. 

Nascut en este municipi de la Terra Alta l’any 1983, es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya, ja que va associar-lo a un disseny modern que va revitalitzar el sector i capgirar el món d’esta beguda. També va ser un dels autors de Teoria i Pràctica del Vermut, un llibre en què tant ell com Josep Sucarrats i Sergi Martín parlaven d’esta beguda de tradició “tan nostra”. Durant cinc anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol; i per a marques com Hermès, Carolina Herrera o Mango. 

En una piulada a Twitter, el celler Casa Mariol ha lamentat comunicar la pèrdua d’un dels seus impulsors i agraeixen les nombroses mostres de suport i estima rebudes en les últimes hores. La Denominació d’Origen Terra Alta ha expressat a través d’un comunicat que ha fet públic este dimecres a la tarda el seu més sentit condol per la pèrdua de Miquel Àngel Vaquer. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies