Durant la presentació oficial de la XXVI Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i V Fira de la Garrofa que tindrà lloc a Jesús de forma virtual del 25 de febrer a l’1 de març, es van donar tots els detalls d’un certamen atípic per culpa de la Covid-19. La creació d’un lloc web on es podrà seguir el dia a dia de la fira és el fet més destacat d’una fira que omplia tradicionalment els carrers de Jesús l’últim cap de setmana de febrer. A través de l’espai web firesvirtuals.cat/firaoligarrofajesus es podran seguir totes les activitats programades, les salutacions oficials, passant per les receptes de cuina confeccionades per xefs del territori on el protagonisme és per l’oli d’oliva i la garrofa, el treball de recerca per tenir censats tots molins de l’oli de Jesús, un resum de l’exposició dels vint-i-cinc anys de la fira, expositors que es podran visitar virtualment i els olis presents a l’espai Àgora entre d’altres molt elements habituals d’una fira que enguany no tindrà presencialitat. També es podran seguir en temps real les conferències del cicle Daniel Mangrané.
Victor Ferrando, alcalde de Jesús, va anunciar que mossèn Paco VIves, rector de la parròquia i una persona molt vinculada a l’activitat social del poble, ha estat convidat per inaugurar l’edició d’enguany, i el cuiner local Jordi Curto, conegut en tot el territori ebrenc per la confecció de paelles monumentals, actuarà com a president d’honor del 37è Concurs al Tast dels Olis de les Terres de l’Ebre.