HomeSense categoriaMovem Roquetes i Movem Tortosa donen part de les seues indemnitzacions per...

Movem Roquetes i Movem Tortosa donen part de les seues indemnitzacions per fer front a la crisi sanitària

Els regidors i regidores de Movem Roquetes i Movem Tortosa donen part de les seues indemnitzacions per fer front a la situació d’emergència provocada pel coronavirus. Els dos grups municipals destinaran les aportacions a entitats que estiguen treballant per contrarestar la crisi de la Covid-19 o atenent famílies i persones en situació de vulnerabilitat. 

En el cas de Movem Roquetes, els dos regidors del grup municipal donaran 200 euros a Òmnium Cultural, entitat que està recollint fons per a la campanya de recerca mèdica contra el coronavirus #joemcorono, per al Banc d’Aliments o el Col·legi de Metges. Els regidors roquetencs també donaran 400 euros a Creu Roja, que està distribuint aliments de primera necessitat entre famílies en situació de vulnerabilitat de Roquetes i Tortosa i atenent persones que no tenen ningú per realitzar-los la compra de menjar o medicaments.

El portaveu del grup municipal de Movem Roquetes, David Poy, explica que des que es va decretar el confinament pel coronavirus els dos regidors de Movem han estat en contacte amb el govern de Roquetes per oferir suport i propostes per ajudar a superar la situació, com la de crear un sistema de contacte per atendre aquelles persones que tenen dificultats per accedir a necessitats bàsiques. D’altra banda, Poy ha afirmat que “no ens volem quedar a casa només esperant” i, ja passat este primer impacte de la crisi, ha demanat a l’Ajuntament de Roquetes que es puguen portar a terme reunions virtuals amb els portaveus de tots els grups municipals.

Els regidors i regidores de Movem Tortosa aportaran 700 euros mensuals durant tot el període que dure l’estat d’alarma i la situació de confinament. S’ha decidit fer la primera aportació a Càritas Tortosa, una de les moltes entitats que estan fent front a l’emergència social que s’ha desencadenat arran de l’expansió de la pandèmia del coronavirus. El portaveu del grup municipal de Movem Tortosa, Jordi Jordan, explica que “en estos moments que la societat en general ens estem enfrontant a una emergència sense precedents hem cregut oportú fer un gest i col·laborar amb algunes de les entitats de caràcter social i mèdic que estan lluitant per atendre els col·lectius afectats pel coronavirus”.

De cara a l’aportació d’abril, es decidirà més endavant a quina entitat es fa arribar, en funció de les necessitats que vagen sorgint en els pròxims dies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies