HomePolíticaMovem Tortosa acusa ERC de tacticisme per haver descartat la moció de...

Movem Tortosa acusa ERC de tacticisme per haver descartat la moció de censura

A través d’un comunicat oficial enviat als mitjans de comunicació Movem Tortosa acusa ERC de tacticisme i partidisme per no voler tirar endavant la moció de censura a l’ajuntament de Tortosa, al mateix temps que acusa els republicans de frustrar el canvi polític a la ciutat. El comunicat complet diu textualment el següent:

Movem Tortosa amb relació a la decisió d’ERC de no tirar endavant un govern alternatiu a la ciutat, volem informar que:

– Tot i que no ha estat una sorpresa, lamentem la decisió presa per ERC. És la tercera vegada en els últims anys que ERC rebutja formar un govern progressista a la ciutat i prefereix deixar governar o governar directament amb la Sra. Roigé; la primera vegada amb el Sr. Monclús (2015), la segona vegada ja amb el Sr. Faura (2019) i la tercera, l’actual (2022), tornant així a frustrar el canvi polític a la nostra ciutat. Entenem que aquesta decisió ha estat presa per motius estrictament partidistes que no tenen res a veure amb els interessos generals de la ciutat.

– S’ha evidenciat una vegada més que el canvi polític a la nostra ciutat per construir una alternativa en positiu seria factible si hi hagués una voluntat real per fer-lo possible per part d’ERC, que a diferència de la resta de grups de l’oposició, està actuant amb tacticisme i partidisme per evitar un govern encapçalat per Movem Tortosa, excusant-se en una hipotètica falta d’estabilitat; des de Movem Tortosa, però hem pogut comprovar en les diverses reunions que hem mantingut amb els diferents grups municipals que hagués estat factible aprovar uns pressupostos amb propostes compartides com els terrenys de l’hospital o la llar d’infants pública, entre altres, que haguessen donat estabilitat fins al final del mandat.

– Movem Tortosa com a primer grup d’esquerres i alternativa de govern a la nostra ciutat, continuarem treballant fent una oposició responsable i constructiva pel bé de la nostra ciutat com ja vam fer la passada legislatura, i continuarem oferint fins al final de mandat a ERC i a totes les forces polítiques de l’oposició, el canvi que la majoria de la ciutadania va demanar a les urnes l’any 2015 i al 2019 i que Tortosa mereix.

– Movem Tortosa, per altra banda, continuarà treballant per oferir un projecte de ciutat alternatiu i més ambiciós a les pròximes eleccions, tenint en compte la renúncia feta per ERC i PSC al canvi. En aquest sentit, recordem que Movem Tortosa ja va ser la força progressista més votada en les últimes eleccions municipals i que després de 14 anys amb el mateix partit al capdavant de l’Ajuntament és urgent un canvi de govern amb noves idees i nous projectes per rellançar la ciutat.

Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

76 + = 78

Últimes notícies