HomePolíticaMovem Tortosa aposta per la creació d’un aparcament gratuït en superfície a...

Movem Tortosa aposta per la creació d’un aparcament gratuït en superfície a Ferreries

Segons explica Movem Tortosa continuen recollint les últimes impressions de la ciutadania abans de les eleccions barri per barri per confeccionar el seu programa electoral de manera participativa, procés que ja va començar l’any passat i que es complementa ara amb la campanya “A Prop Teu”, que ha portat la formació progressista a visitar fins ara el Centre i Nucli Antic, Remolins i Sant Llàtzer i que durant aquests dies s’ha centrat en Ferreries, on han fet balanç i han presentat les propostes per al barri.

D’entre les suggerències rebudes al barri, Movem Tortosa ha destacat que un cop més hi ha les que es repeteixen sistemàticament a tots els barris, com la millora del servei de neteja, la seguretat ciutadana, enllumenat i manteniment de voreres.

Jordi Jordan, alcaldable de Movem Tortosa, ha volgut destacar la demanda d’aparcament entre aquestes propostes generalitzades. Per aquesta raó, la formació progressista ha volgut avançar que una de les seues propostes en aquest sentit per al barri de Ferreries serà la creació d’un nou aparcament gratuït en superfície que aniria des de la zona de l’Institut Dertosa fins l’antiga via del tren, en una parcel·la d’uns 2500 metres quadrats on cabrien uns 300 vehicles aproximadament.

Segons Movem Tortosa aquest moments els terrenys no són de propietat municipal, però Jordan afirma que es podria arribar a un acord tal i com es va fer amb l’aparcament del complex esportiu Win per tal de donar resposta a una necessitat generada pels molts serveis i equipaments que hi ha al barri. A més a més, la seua bona connexió amb la via verda, el convertiria en un bon aparcament dissuasori d’accés al centre de la ciutat. Quan a l’aparcament, Movem Tortosa també ha anunciat que aposta per l’eliminació de la zona blava a la tarda i els dissabtes, tal i com reivindiquen els comerciants del barri.

En aquest sentit, Jordan afirma que “aquestes són unes propostes realistes, que donen resposta a les necessitats del dia a dia de la ciutadania que no s’han resolt durant aquests setze anys de governs convergents”.

Jordi Jordan ha aprofitat per recordar què és gràcies a l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat que l’Institut Dertosa rebrà una partida de 2,7ME per a la seua remodelació. Uns pressupostos que s’han pogut tirar endavant gràcies als partits que hi donen suport, com Movem Terres de l’Ebre a través del grup dels Comuns, però que han rebut esmenes a la totalitat per part de Junts i VOX, unes esmenes que si prosperessin tombarien els pressupostos i no es podrien tirar endavant inversions importants per Tortosa com aquesta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies