HomeCulturaNeix el Col·lectiu Cultura per aglutinar als professionals del sector a les...

Neix el Col·lectiu Cultura per aglutinar als professionals del sector a les Terres de l’Ebre

El Col·lectiu Cultura neix de la mà de Xènia Gaya, gestora cultural amb un llarg recorregut dins del sector, i que este dimarts, ha presentat a la plataforma al Centre d’Art Lo Pati d’Amposta. Esta reuneix tots els protagonistes de la cadena de valor de la cultura amb l’objectiu de convertir-se en l’eix aglutinador de la comunitat creativa del territori i de poder posar serveis específics a l’abast del col·lectiu.

La plataforma desenvolupa accions específiques per a promocionar i donar suport al col·lectiu. D’esta forma, posa a disposició dels professionals servei de gestoria, assessorament legal, formació, descomptes amb proveïdors del sector, descomptes en cultura i oci, canalització de subvencions, suport en recerca de finançament privat o comunicació a través de la plataforma en línia, xarxes i premsa. Un dels principals propòsits és el d’establir relacions entre empreses i institucions del territori i els professionals de la cultura perquè el sector no contracte fora els serveis que es poden trobar al costat de casa.

El directori està dividit en quatre grans categories -agents culturals, artistes, equipaments i festivals-, que a la vegada estan subdividits de forma molt precisa segons l’àmbit laboral.

A través de la campanya “Fem match cultural”, Col·lectiu Cultura explica de manera gràfica esta connexió entre persones, institucions i empreses com si es tractés de les connexions -o match– que s’estableixen a les xarxes socials per a trobar parella. Així, fer match cultural vol dir connectar un professional de la cultura amb una empresa o institució del territori o entre el propi col·lectiu.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 96

Últimes notícies